Memon Bionic Instruments


bionic instruments


Combi memonizer

De COMBI Transformer van Memon Milieu Technologie neutraliseert ongezonde belasting uit onze leefwereld van elektrosmog en geopathische verstoringen.
Deze Combi Transformer is multifunctioneel en wordt toegepast in woning, school en werkomgeving
De Memon Combi is stekkerklaar en wordt gewoon in een niet gebruikt stopcontact geplaatst van een willekeurige groep na de hoofdzekering. Daar blijft hij altijd zitten en doet na een korte inleesperiode zijn werk. Je hoeft er zelf verder niets aan te doen.

Leverbaar voor elke woning / gebouw in 4 uitvoeringen. ( plug&play )

 

Water memonizer

De WATER Transformer van Memon Milieu Technologie neutraliseert ongezonde belasting uit onze leefwereld van elektrosmog en geopathische verstoringen. Deze Mobile Transformer wordt toegepast met de waterleiding in het gebouw.
De Bionic Instrumenten van Memon neutraliseren in diverse specifieke z˘nes in uw directe leefomgeving.

Leverbaar voor elke woning / gebouw in 4 uitvoeringen. ( plug&play )

 

Body memonizer

De Memonizer BODY versterkt en ondersteunt u buiten het Memon geharmoniseerd milieu. Daardoor bent u minder belast door de altijd aanwezige negatieve omgevingsinvloeden.
De body versterking en ondersteuning functies zijn ge´ntegreerd in de siliconen armband als voertuigonderdelen. Het is ideale en stijlvolle reisgenoot: in bussen, treinen, vliegtuigen, stap voor stap.
Memonizer BODY zorgt ervoor dat uw welzijn en balans verbeteren.
Het is eenvoudig toe te passen. De Memonizer BODY armband is verkrijgbaar in drie lengtes en heeft verstelbare EDELSTAAL sluiting en een medicinale siliconen armband.

 

Mobile memonizer

De MOBILE Transformer van Memon Milieu Technologie neutraliseert ongezonde belasting uit onze leefwereld van elektrosmog en geopathische verstoringen.
Deze Mobile Transformer wordt toegepast met mobiele telefoons, dect-telefoons en babyfoons. Voor de iPhone is een aparte chip, omdat dit toestel niet geopend kan worden.
Wisselt u van telefoon? Geen punt, u neemt uw Memon Transformer Mobile gewoon mee naar uw nieuwe toestel.

 

Wireless memonizer

De WIRELESS Transformer van Memon Milieu Technologie neutraliseert ongezonde belasting uit onze leefwereld van elektrosmog en geopathische verstoringen.

Deze Bluetooth Transformer wordt toegepast met het headset, keyboard, playstation.

 

Workstation memonizer

De WORKSTATION Transformer van Memon Milieu Technologie neutraliseert ongezonde belasting uit onze leefwereld van elektrosmog en geopathische verstoringen.

Deze WORKSTATION Transformer wordt toegepast met een 1-persoons werkplek.

 

Car memonizer

De Car Transformer van Memon Milieu Technologie neutraliseert ongezonde belasting uit onze leefwereld van elektrosmog en geopathische verstoringen.
In een gemiddelde auto zit tussen 4000 - 8000 m kabel ingebeouwd alsook kleine processoren, motoren en draadloze verbindingen. Deze Car Transformer wordt toegepast met de auto-batterij tegen o.a. vermoeidheid.
Onderzoeken hebben aangetoond dat fijnstof en de genoemde stralingen schadelijk zijn voor de gezondheid, zoals slaap- en concentratie verstoringen, hoofdpijnen, nervositeit en zelfs leiden tot vermindering van het immuunsysteem.

 

Food memonizer

De Food Transformer van Memon Milieu Technologie neutraliseert ongezonde belasting uit onze leefwereld van elektrosmog en geopathische verstoringen.

Goede voeding ondersteunt een gezonde levensstijl, goed voor geest en lichaam. De Memon Food stimuleert dat. Het kaartje (55x85x1mm) is eenvoudig te gebruiken en wordt 1 minuut voor gebruikt onder het bord of glas gelegd.

 

Sun memonizer

De SUN Transformer van Memon Milieu Technologie neutraliseert ongezonde belasting uit onze leefwereld van elektrosmog en geopathische verstoringen.

Deze SUN Transformer wordt toegepast met elk paneelgroep of omvormer.

 

Heating memonizer

De Heating Transformer van Memon Milieu Technologie neutraliseert ongezonde belasting uit onze leefwereld van elektrosmog en geopathische verstoringen.
Deze Heating Transformer wordt toegepast aan het leiding systeem van uw centrale verwarming.

Leverbaar voor elke woning / gebouw in 4 uitvoeringen. ( plug&play )

 

Wlan memonizer

De Wlan memonizer van Memon Milieu Technologie kan als aanvulling worden toegepast op de Memon Combi.

Deze Wlan memonizer wordt eenvoudig op de router geplaatst en meteen klaar voor gebruik.

 

Dog memonizer

De Dog memonizer van Memon Milieu Technologie biedt bescherming op elektrosmog bij het uitlaten van uw hond of wanneer hij meereist in de auto..

Deze Dog memonizer kan met de bijgeleverde kleine carabijnhaak direct aan de halsband worden bevestigd en meteen klaar voor gebruik.